دوره سالاد، سس و گارنیش مدرن(27 مهر)
5,500,000 تومان
- امکان پرداخت دومرحله ای هزینه دوره
- هدیه لباس آشپزی رایگان از طرف آکادمی
- ارائه مدرک فنی حرفه ای و رسمی درصورت درخواست هنرجو
- ارائه گواهی اتمام دوره توسط آکادمی
ناموجود
افزودن به علاقهمندی
افزودن به علاقهمندی
توضیحات
دوره سالادها و سس ها و گارنیش مدرن
مدرس : پاشا تبریزی
زمان 27 مهر
از ساعت ۹ صبح الی ۱۹
موارد آموزشی:
- سالاد شیریمپ
- کروسان سالاد با همراهی سس کیپرز
- سالاد ملوک السلطنه آغشته به سس
- تمره هندی وحشی که خالق اون پاشاست
- سالاد سزار در کنار سس با اصالت
- رزبری سالاد با هم سایگی رول استک فرانسوی
- سالاد دبل کرانچی ژاپنی
- گرانولا سالاد
👈سس ها :
- هانی ماستارد
- سس سزار
- سس جلبک ژاپنی
- سس تمرهندی وحشی
- سس رزبری
- سس ترافل
- سس کیپرز
👈تکنیک ها و گارنیش هایی که در این دوره آموزش میبینید :
- تویل پارمزان
- خاویار مصنوعی
- آموزش رول کردن فیله استیک
- تکنیک سوخاری به سبک رستورانی
- کارا ملایزد کردن ناتها
- تکنیک طعم سازی ماکیان به صورت تخصصی برای سالاد ها
- آموزش پنیرهای طعم دار و مغزدار
- آموزش ۲ رسپی متفاوت برای مرینید کردن آبزیان
- آموزش دم آوری روغن ها با isa
- آموزش دم آوری اسید ها به روش سنتی
- آموزش جدول و فرمولاسیون سس سازی
- نگهداری اصولی سبزیجات









نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.