دوره نان پایه (24، 25 و 26 آبان ماه)
8,500,000 تومان
- امکان پرداخت دو مرحله ای هزینه دوره
- ارائه لباس آشپزی رایگان توسط آکادمی
- ارائه گواهی حضور در دوره توسط آکادمی
- ارائه مدرک فنی و حرفه ای درصورت درخواست هنرجو
توضیحات
دوره ورکشاپ نانوائی
مدرس: ندا توکلی
مدت دوره: 3 روزه
تاریخ برگزاری: 24 الی 26 شهریورماه
مباحث آموزشی:
✅ شناخت مواد اولیه: آرد، خمیرمایه، آب، نمک، شکر، چربیها و…
✅ تفاوت انواع آرد و کاربرد هرکدام
✅ آموزش تکنیکهای مهم شامل:بیگا (Biga)پولیش (Poolish) (Tangzhong)و …
✅ خمیرگیری دستی و با دستگاه
✅ کنترل دما، رطوبت و زمان در فرآیند تخمیر
✅ آشنایی با تخمیر سرد و کاربرد آن در طعمدهی و بافت
✅ نحوه صحیح ور دادن، استراحت و شکلدهی خمیر
✅ شناخت فر و اصول پخت در خانه و محیط حرفهای
✅ نحوه کنترل بافت نان (باز یا فشرده بودن مغز نان)
✅ استفاده از افزودنیهای طبیعی برای طعم و رنگ
و …..
نانهایی که در این دوره پخته میشوند:
🔹 نان برگر
🔹 نان جو
🔹 نان چاودار
🔹 باگت
🔹 چاباتا
🔹 فوکاچیا
🔹 سمیت
🔹 نان تست
🔹 کوگولهف
🔹 بریوش (ساده و فیلینگدار)
🔹 بابکا
🔹 نان بربری
🔹 گریسینی
🔹 انواع شیرمال
🔹 پواچا
🔹 رول دارچین
🔹 نان سوخاری
🔹 نان کرمدار
🔹 بیگل
🔹نان چند غله








نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.