دوره نان پایه (24، 25 و 26 آبان ماه)

8,500,000 تومان

  • امکان پرداخت دو مرحله ای هزینه دوره
  • ارائه لباس آشپزی رایگان توسط آکادمی
  • ارائه گواهی حضور در دوره توسط آکادمی
  • ارائه مدرک فنی و حرفه ای درصورت درخواست هنرجو

 

راهنمای پرداخت: قبل از انتقال به درگاه بانکی، فیلترشکن خود را خاموش کنید. در زمان وارد کردن اطلاعات، تیک ثبت حساب کاربری را فعال کنید. درصورت انتخاب پرداخت دو مرحله ای مبلغ 2,975,000 تومان در مرحله اول پرداخت خواهید کرد و برای پرداخت مرحله دوم، یک روز قبل از شروع دوره به حساب کاربری خود مراجعه و پرداخت خود را کامل کنید.

افزودن به علاقه‌مندی
افزودن به علاقه‌مندی

توضیحات

دوره ورکشاپ نانوائی

مدرس: ندا توکلی

مدت دوره: 3 روزه

تاریخ برگزاری: 24 الی 26 شهریورماه

مباحث آموزشی:

✅ شناخت مواد اولیه: آرد، خمیرمایه، آب، نمک، شکر، چربی‌ها و…
✅ تفاوت انواع آرد و کاربرد هرکدام
✅ آموزش تکنیک‌های مهم شامل:بیگا (Biga)پولیش (Poolish) (Tangzhong)و …
✅ خمیرگیری دستی و با دستگاه
✅ کنترل دما، رطوبت و زمان در فرآیند تخمیر
✅ آشنایی با تخمیر سرد و کاربرد آن در طعم‌دهی و بافت
✅ نحوه صحیح ور دادن، استراحت و شکل‌دهی خمیر
✅ شناخت فر و اصول پخت در خانه و محیط حرفه‌ای
✅ نحوه کنترل بافت نان (باز یا فشرده بودن مغز نان)
✅ استفاده از افزودنی‌های طبیعی برای طعم و رنگ
و …..

نان‌هایی که در این دوره پخته می‌شوند:

🔹 نان برگر
🔹 نان جو
🔹 نان چاودار
🔹 باگت
🔹 چاباتا
🔹 فوکاچیا
🔹 سمیت
🔹 نان تست
🔹 کوگولهف
🔹 بریوش (ساده و فیلینگ‌دار)
🔹 بابکا
🔹 نان بربری
🔹 گریسینی
🔹 انواع شیرمال
🔹 پواچا
🔹 رول دارچین
🔹 نان سوخاری
🔹 نان کرم‌دار
🔹 بیگل
🔹نان چند غله

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دوره نان پایه (24، 25 و 26 آبان ماه)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *