دوره جامع پیتزا (12 الی 14 آذر)

20,000,000 تومان

دوره جامع پیتزا

مدرس: استاد بهروز افتخاری

تاریخ: 12 الی 14 آذر

هزینه دوره : ۲۰ میلیون تومان

🎓 سرفصل های آموزشی:‌

۱.شناخت ساختار گندم
۲.شناسایی ارد و انواع ان
۳.تاثیر پودر مالت بر روی خمیر
۴.تاثیر دمای اب و سختی اب بر روی خمیر
۵.اشنایی با روش های مختلف عمل اوری خمیر و بحث بر روی انواع مخمر و بهبود دهنده
۶.اموزش چهار سبک خمیر دیترویت استایل ،نیویورک استایل و ناپل و آلاپالا
۷.تهیه ی بیش از ۱۰ مدل سس بر پایه ی سس های مادر
۸.اموزش تاپینگ های مختلف از انواع پروتئین ها و سبزیجات
٩.اموزش خمیر ناپولیتن با ۶۰ ٪ و ۷۰٪ هیدراتاسیون
۱۰.اموزش کامل پیش تخمیر ها اعم از بیگا و پولیش

آکادمی آشپزی بوراکس

راهنمای پرداخت: قبل از انتقال به درگاه بانکی، فیلترشکن خود را خاموش کنید. در زمان وارد کردن اطلاعات، تیک ثبت حساب کاربری را فعال کنید. درصورت انتخاب پرداخت دو مرحله ای مبلغ 7,000,000 تومان در مرحله اول پرداخت خواهید کرد و برای پرداخت مرحله دوم، یک روز قبل از شروع دوره به حساب کاربری خود مراجعه و پرداخت خود را کامل کنید.

افزودن به علاقه‌مندی
افزودن به علاقه‌مندی

توضیحات

  • امکان پرداخت دو مرحله ای هزینه دوره
  • بهمراه پذیرایی
  • ارائه مدرک فنی حرفه ای درصورت درخواست هنرجو
  • ارائه گواهی حضور در دوره

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دوره جامع پیتزا (12 الی 14 آذر)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *