بوریتو و تاکو؛سفری از خیابانهای مکزیک تا رستورانهای ایران
ریشههای تاریخی تاکو و بوریتو تاکو و بوریتو دو غذای نمادین از آشپزی مکزیکی هستند که هرکدام داستانی متفاوت دارند: تاکو قدمتی چند صد ساله دارد و پیش از ورود…
ریشههای تاریخی تاکو و بوریتو تاکو و بوریتو دو غذای نمادین از آشپزی مکزیکی هستند که هرکدام داستانی متفاوت دارند: تاکو قدمتی چند صد ساله دارد و پیش از ورود…
در دنیای پرشتاب امروز، فستفودها به بخشی جداییناپذیر از زندگی روزمره تبدیل شدهاند. اما نگرانی از چاقی، بیماریهای قلبی و مشکلات گوارشی باعث شده بسیاری به دنبال نسخههای سالمتر این…
ساندویچ، یکی از انعطافپذیرترین و محبوبترین غذاهای جهان است که در هر فرهنگ و کشوری با سبک خاصی تهیه میشود. این غذای ساده اما خلاقانه، میتواند از یک وعده سبک…
مرغ سوخاری و ناگت، دو عضو محبوب و پرطرفدار در دنیای غذاهای فستفودی و خانگی هستند که بافت ترد، طعم دلچسب و تنوع بینظیرشان، جایگاه ویژهای در سفرهها و منوهای…
سیبزمینی یکی از پرمصرفترین مواد غذایی در صنعت فستفود است که با تنوع بالا در نوع، شکل و طرز تهیه، نقش مهمی در منوی رستورانها و فستفودها ایفا میکند. انواع…
فست فود در جهان: از روم باستان تا مکدونالد فست فود یا «غذای سریع» مفهومی است که ریشههای آن به دوران باستان بازمیگردد. در روم باستان، دکههایی برای فروش نان…
0 این دوره به سبد شما اضافه شده است (0 تومان)