طرز تهیه نان خرمایی مقوی و خوش طعم

نان خرمایی، ترکیبی از عطر خاطره‌ها و طعم دلنشین سنت‌ها، که می‌تونه یه صبحانه کامل هم باشه☕️🥮

ندا توکلی تو این ویدئوی آکادمی بوراکس، درباره پخت این نون خرمائی خوشمزه توضیح میده.

مواد مورد نیاز:

نان خرما و گردو
آرد سفید ۴۳۰ گرم
شیر ولرم ۲۰۰ گرم
تخم‌مرغ یک عدد
مخمر ۶ گرم
شکر‌۲۰ گرم
نمک‌۴ گرم
کره‌۳۰ گرم
خرما‌ خرد یا له شده به میزان لازم

گردو خرد شده به میزان لازم
پودر دارچین در صورت دلخواه
یک عدد زرده تخم‌مرغ و یک‌قاشق سوپ‌خوری شیر برای رومال

طرز تهیه:
آرد، شکر، مخمر و نمک را مخلوط کنید. تخم‌مرغ را در نصف شیر حل کنید و به مواد بیفزایید.  باقی‌مانده شیر را کم‌کم بیفزایید و مواد را مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. 
خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید؛ سپس کره نرم‌شده را بیفزایید و ۱۵ دقیقه ورز دهید تا یکدست شود.  خمیر را حدود ۴۰ دقیقه در ظرف چرب شده در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را به ۱۰ قسمت تقسیم کنید و با وردنه باز کنید؛ سپس از مخلوط خرما، گردو و‌‌ دارچین در وسط آن قرار دهید و به شکل دلخواه بپیچید. 
نان‌های آماده را در سینی چرب‌شده قرار دهید.  روی نان‌ها را بپوشانید و بگذارید ۴۰ تا ۶۰ دقیقه استراحت کنند تا حجیم شوند. زرده تخم‌مرغ را با شیر مخلوط کنید و روی نان‌ها بمالید و ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا بپزد.

دیدگاهتان را بنویسید