ژامبون تنوری نویسنده پست:مریم محمدی تاریخ انتشار پست:آبان 10, 1404 دستهبندی پست:نکات / آموزش های رایگان دیدگاههای پست:0 دیدگاه ژامبون تنوری، خوشعطر و پرملات، یه ساندویچ که گاز اولش کل خستگی روزتو میبره. استاد آرش کمالی بهتون آموزش میده. برچسبها: #آکادمی_آشپزی_بوراکس, #آموزش_آشپزی در یک پنجره جدید باز میشود واتسآپ در یک پنجره جدید باز میشود فیسبوک در یک پنجره جدید باز میشود پینترست در یک پنجره جدید باز میشود لینکداین مقالات بیشتری را بخوانید پست قبلینان تست دو رنگ شاید این مورد را نیز دوست داشته باشید مفاهیم اولیه کافهداری: از ایده تا اجرا مهر 8, 1404 غذاهای مدیترانهای و آمریکای لاتین، سفری به دنیای طعمها و رنگها تیر 10, 1404 اندازه گیری پاستای خشک آبان 6, 1404 دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخدیدگاهبرای ارسال دیدگاه نام یا نامکاربری خود را وارد کنید برای ارسال دیدگاه آدرس ایمیل خود را وارد کنید آدرس وبسایت خود را وارد کنید (اختیاری) ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. Δ