خوردن شیرینی بدون عذاب وجدان! 🍪✨
کوکی خرما و ارده
مواد لازم
خرما بدون هسته ۱۵۰ گرم
ارده ۶۰ گرم
کره دمای محیط ۶۰ گرم
تخممرغ یک عدد
آرد جو. ۱۳۰ گرم
آرد بادام ۴۵ گرم
کنجد، گردو، پودر هل و پودر دارچین: به میزان لازم
روش تهیه:
کره نرمشده، ارده و خرمای لهشده را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
تخممرغ را اضافه کرده و هم بزن تا خوب ترکیب شود.
آرد جو، آرد بادام، پودر هل و دارچین را بیفزایید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد.
خمیر را یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا فرمپذیرتر شود.
از خمیر گلولههایی به اندازه گردو بردارید، با دست شکل دهید و در کنجد بغلتانید. در صورت تمایل کنجد و گردو داخل خمیر هم میتونید بریزید.
کوکیها را در سینی فر چربشده با کمی فاصله بچینید.
سینی را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر از پیش گرمشده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا لبهها طلایی شود.
