دوره جامع پیتزا مدرس: استاد بهروز افتخاری تاریخ: 12 الی 14 آذر هزینه دوره : ۲۰ میلیون تومان 🎓 سرفصل های آموزشی: ۱.شناخت ساختار گندم ۲.شناسایی ارد و انواع ان ۳.تاثیر پودر مالت بر روی خمیر ۴.تاثیر دمای اب و سختی اب بر روی خمیر ۵.اشنایی با روش های مختلف عمل اوری خمیر و بحث بر روی انواع مخمر و…
امکان پرداخت دو مرحله ای هزینه دوره پشتیبانی بدون محدودیت زمانی توسط مدرس ثبت نام آزمون فنی و حرفه ای درصورت درخواست هنرجو هدیه یکدست لباس آشپزی بهمراه پذیرائی
دوره جامع فست فود مدرس: استاد بهروز افتخاری تاریخ: 8 الی 11 آذرماه هزینه دوره: ۲۵ میلیون تومان سرفصل های دوره : در این دوره کاملا با تکنیک فست فود آشنا خواهید شد این دوره را به عزیزانی که در صدد راه اندازی ارتقاء یا حتی مبتدی میباشند توصیه میشود در این دوره خواهید آموخت: نحوه نگهداری لوازم و تجهیزات…
امکان پرداخت دو مرحله ای هزینه دوره رده سنی بزرگسال هدیه یکدست لباس آشپزی به هنرجویان ارائه مدرک فنی و حرفه ای بهمراه پذیرائی امکانات حرفه ای بهترین مواد اولیه
امکان پرداخت دو مرحله ای هزینه دوره هدیه یکدست لباس آشپزی از طرف آکادمی ثبت نام برای مدرک فنی حرفه ای و رسمی درصورت درخواست هنرجو ارائه گواهی اتمام دوره توسط آکادمی
امکان پرداخت دو مرحله ای هزینه دوره یکدست لباس آشپزی رایگان ارائه گواهی فنی و حرفه ای درصورت درخواست هنرجو با ثبت نام رایگان ارائه گواهی حضور در دوره توسط آکادمی بهمراه پذیرائی
امکان پرداخت دو مرحله ای هزینه دوره ارائه لباس آشپزی رایگان توسط آکادمی ارائه گواهی حضور در دوره توسط آکادمی ارائه مدرک فنی و حرفه ای درصورت درخواست هنرجو
امکان پرداخت دومرحله ای شهریه هدیه یکدست لباس آشپزی امکان اخذ مدرک فنی و حرفه ای به همراه پذیرایی تجهیزات کامل و حرفه ای تکنیک های آموزشی عملی : - خشک کردن و برشته کردن - دود دهی سرد و گرم - خمیر ادویه - روغن طعم دار - روغن اینفیوژن - نمک طعم دار و دودی - مرینید و…