سالاد سزار

سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین سالادهای دنیا است که برخلاف تصور، ارتباطی با «ژولیوس سزار» ندارد! این سالاد برای اولین بار در دهه 1920 توسط یک سرآشپز ایتالیایی به نام سزار کاردینی در تیخوانا، مکزیک تهیه شد. گفته می‌شود در یک روز شلوغ که موادغذایی محدود بودند، کاردینی از خلاقیت خود استفاده کرد و با ترکیب موادی ساده مانند کاهو رومی، کروتان، پنیر پارمزان، تخم‌مرغ، سس ووستشیر و روغن زیتون، این سالاد بی‌نظیر را خلق کرد.

راز موفقیت این سالاد در طعم متعادل و سس مخصوص آن است که همچنان یکی از جذاب‌ترین بخش‌های آن به شمار می‌رود. استاد ملاحت کامیار، این سالاد رو بهتون آموزش میده.

دیدگاهتان را بنویسید