فوکاچای بنفش، درست مثل یه تابلوی هنری خوردنی! عطرش، طعمش و حال و هوای بهاریش خاصه! استاد ندا توکلی بهتون آموزش میده.
فوکاچای لبواستارتر خمیرترش فعال 175 گرم (در اوج فعالیت باشد)
گرم پوره و آب لبو 100 گرم
آب حدود 200 گرم
عسل یک قاشق سوپخوری
نمک دریایی یک و یکدوم قاشق چایخوری
آرد قوی 470 گرم
روش تهیه:
پوره لبو، آرد و حدود 150 گرم از آب آرد را با هم مخلوط کن. روی خمیر را بپوشان و 1 ساعت در دمای محیط استراحت بده. استارتر خمیرترش فعال و عسل را اضافه کن و خوب ورز بده. نمک را با 20 گرم آب حل کن و به خمیر اضافه کن. روغن زیتون را اضافه کن، کمی ورز بده تا بافتی نرم و چسبنده به دست آید. روی خمیر را بپوشان و 2ساعت استراحت بده. دوباره خمیر را از چهار طرف بکش و تا بزن؛ سپس روی آن را بپوشان تا 4 ساعت دیگر استراحت کند. خمیر را در سینی فر بگذار و کمی پهن کن و بگذار 2ساعت دیگر استراحت کند. روغن زیتون روی خمیر بریز و با نوک انگشتها فشار بده سپس از سبزیجات دلخواه یا گل خوراکی روی آن بزار. 15 دقیقه در فر از قبل گرمشده با دمای 200 درجه سامتیگراد بپز، سپس دما را به 190 درجه کاهش بده و 10 دقیقه دیگر ادامه بده تا طلایی بشه.
