کبابهای دریایی: طعمی از دریا بر آتش
کبابهای دریایی ترکیبی بینظیر از طعم لطیف ماهی و میگو با عطر آتش و ادویهاند. این نوع کبابها نهتنها سالم و سرشار از پروتئین، امگا-۳ و مواد مغذیاند، بلکه بافت…
کبابهای دریایی ترکیبی بینظیر از طعم لطیف ماهی و میگو با عطر آتش و ادویهاند. این نوع کبابها نهتنها سالم و سرشار از پروتئین، امگا-۳ و مواد مغذیاند، بلکه بافت…
در دنیای امروز که تغذیه سالم، گیاهخواری و حفظ محیطزیست اهمیت بیشتری پیدا کرده، کبابهای گیاهی بهعنوان جایگزینی خوشطعم و مغذی برای کبابهای گوشتی مطرح شدهاند. برخلاف تصور رایج، کبابهای…
کباب، یکی از قدیمیترین و محبوبترین روشهای پخت گوشت در سراسر جهان است؛ از سیخهای آتشین خاورمیانه تا گریلهای داغ آمریکای جنوبی، هر فرهنگ با سبک خاص خود این غذای…
کبابهای ایرانی ۱. کباب کوبیده مواد اصلی: گوشت چرخکرده گوسفند و گوساله، پیاز، نمک، فلفل تکنیکها: گوشت باید دو بار چرخ شود تا چسبندگی لازم را داشته باشد. پیاز رندهشده…
اگر میخوای پیتزای واقعی رو تجربه کنی، اولین قدم خمیر خوشمزهست! با این روش ساده و سریع، میتونی بهترین خمیر رو برای پیتزای خونگیات آماده کنی. استاد آرش کمالی تهیه…
کباب، یکی از اصیلترین و محبوبترین غذاهای ایرانی است که در مهمانیها، رستورانها و حتی پیکنیکهای خانوادگی جایگاه ویژهای دارد. اما چرا بعضی کبابها بینظیر و خوشطعماند و بعضی دیگر…
0 این دوره به سبد شما اضافه شده است (0 تومان)