آموزش انواع مختلف گوجه فرنگی
گوجههای قرمز فقط یه رنگ مشترک ندارن! هرکدوم یه طعم منحصر به فرد دارن که میتونه از شیرینی ملایم تا تندی پر از هیجان باشه از گوجههای گوشتی با بافت…
گوجههای قرمز فقط یه رنگ مشترک ندارن! هرکدوم یه طعم منحصر به فرد دارن که میتونه از شیرینی ملایم تا تندی پر از هیجان باشه از گوجههای گوشتی با بافت…
در دنیای امروز که توجه به سلامت و تناسب اندام بیش از پیش اهمیت یافته، غذاهای رژیمی و سبک جایگاه ویژهای در برنامه غذایی افراد پیدا کردهاند. استیک مرغ، بهویژه…
استیک، غذایی اصیل و پرطرفدار، در طول زمان از قالبهای سنتی خود فراتر رفته و به بستری برای خلاقیت آشپزها تبدیل شده است. امروزه استیک فقط یک برش گوشت نیست؛…
استیک، غذایی اصالتاً غربی، در سالهای اخیر جای خود را در سفرههای ایرانی باز کرده است. با وجود اینکه فرهنگ غذایی ایران بیشتر بر پایه خورشها و کبابهاست، استقبال از…
استیک یکی از محبوبترین غذاهای گوشتی در سراسر جهان است که با برشهای خاصی از گوشت تهیه میشود. این غذا به دلیل طعم غنی، بافت لطیف و روشهای متنوع پخت،…
اگر میخوایید بادمجان خوشمزه و نرم بشه، ولی در عین حال روغن زیادی جذب نکنه، باید از یه سری اصول سرخ کردن درست استفاده کنیم که نتیجه شگفتانگیز میشه! در…
0 این دوره به سبد شما اضافه شده است (0 تومان)