آشنایی با کیک‌های کلاسیک و مدرن

کیک‌پزی یکی از محبوب‌ترین شاخه‌های شیرینی‌پزی است که در طول زمان دچار تحول شده. از کیک‌های سنتی با دستورهای قدیمی گرفته تا کیک‌های مدرن با تزئینات خلاقانه و طعم‌های نو،…

ادامه مطلبآشنایی با کیک‌های کلاسیک و مدرن

انواع موس‌ها، ژله‌ها، پودینگ‌ها و کرم‌ها

دسرها بخش خوشمزه و خلاقانه‌ی شیرینی‌پزی هستند که بافت، طعم و ظاهر متفاوتی دارند. شناخت انواع دسرهای سرد و لطیف مثل موس، ژله، پودینگ و کرم‌ها، به شما کمک می‌کنه…

ادامه مطلبانواع موس‌ها، ژله‌ها، پودینگ‌ها و کرم‌ها

دسرهای میوه‌ای و شکلاتی؛ ترکیبی از طراوت و لذت

دسرها بخش پایانی و خوشمزه‌ی هر وعده غذایی هستند که می‌توانند تجربه‌ی غذا خوردن را به یادماندنی‌تر کنند. در میان انواع دسرها، دسرهای میوه‌ای و شکلاتی محبوب‌ترین‌ها هستند؛ یکی با…

ادامه مطلبدسرهای میوه‌ای و شکلاتی؛ ترکیبی از طراوت و لذت

نکات نگهداری دسرها(ژله،پودینگ،کرم ها و موس ها)

دسرهای سرد مانند ژله، پودینگ، کرم و موس از محبوب‌ترین خوراکی‌ها در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها هستند. با این حال، نگهداری صحیح آن‌ها نقش مهمی در حفظ طعم، بافت و ایمنی…

ادامه مطلبنکات نگهداری دسرها(ژله،پودینگ،کرم ها و موس ها)

نگهداری گوشت بدون یخچال

🍖 نگهداری گوشت بدون یخچال در شرایط بحرانیدر مواقع اضطراری یا شرایطی که دسترسی به یخچال ممکن نیست، چطور گوشت رو سالم نگه داریم؟در این آموزش کاربردی و نجات‌بخش، خانم…

ادامه مطلبنگهداری گوشت بدون یخچال