آشنایی با کیکهای کلاسیک و مدرن
کیکپزی یکی از محبوبترین شاخههای شیرینیپزی است که در طول زمان دچار تحول شده. از کیکهای سنتی با دستورهای قدیمی گرفته تا کیکهای مدرن با تزئینات خلاقانه و طعمهای نو،…
کیکپزی یکی از محبوبترین شاخههای شیرینیپزی است که در طول زمان دچار تحول شده. از کیکهای سنتی با دستورهای قدیمی گرفته تا کیکهای مدرن با تزئینات خلاقانه و طعمهای نو،…
دسرها بخش خوشمزه و خلاقانهی شیرینیپزی هستند که بافت، طعم و ظاهر متفاوتی دارند. شناخت انواع دسرهای سرد و لطیف مثل موس، ژله، پودینگ و کرمها، به شما کمک میکنه…
دسرها بخش پایانی و خوشمزهی هر وعده غذایی هستند که میتوانند تجربهی غذا خوردن را به یادماندنیتر کنند. در میان انواع دسرها، دسرهای میوهای و شکلاتی محبوبترینها هستند؛ یکی با…
دسرهای سرد مانند ژله، پودینگ، کرم و موس از محبوبترین خوراکیها در مهمانیها و دورهمیها هستند. با این حال، نگهداری صحیح آنها نقش مهمی در حفظ طعم، بافت و ایمنی…
چطور متوجه بشیم روغن حیوانی که میگیریم اصله یا تقلبی؟ استاد ملاحت کامیار در آکادمی بوراکس این تفاوت رو توضیح میده
🍖 نگهداری گوشت بدون یخچال در شرایط بحرانیدر مواقع اضطراری یا شرایطی که دسترسی به یخچال ممکن نیست، چطور گوشت رو سالم نگه داریم؟در این آموزش کاربردی و نجاتبخش، خانم…
0 این دوره به سبد شما اضافه شده است (0 تومان)