نکات پخت یه عدس پلوی حرفه ای
🌾🍚 سه ترکیب متفاوت، یک غذای اصیلدر این ویدیو از آکادمی بوراکس، به سراغ یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی رفتیم: عدسپلواما اینبار با جزئیاتی متفاوت و دقیقتر.✔️ سه ترکیب متنوع…
🌾🍚 سه ترکیب متفاوت، یک غذای اصیلدر این ویدیو از آکادمی بوراکس، به سراغ یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی رفتیم: عدسپلواما اینبار با جزئیاتی متفاوت و دقیقتر.✔️ سه ترکیب متنوع…
نمک چه تاثیراتی روی نون ما داره؟ خانم ندا توکلی در آکادمی آشپزی بوراکس درین باره توضیح میده.
اصول سیخ زدن حرفه ای کباب توسط استاد ابوالحسنی در دوره جامع کباب، آموزشگاه آشپزی بوراکس
نان خرمایی، ترکیبی از عطر خاطرهها و طعم دلنشین سنتها، که میتونه یه صبحانه کامل هم باشه☕️🥮 ندا توکلی تو این ویدئوی آکادمی بوراکس، درباره پخت این نون خرمائی خوشمزه…
خوردن شیرینی بدون عذاب وجدان! 🍪✨ کوکی خرما و ارده مواد لازمخرما بدون هسته ۱۵۰ گرمارده ۶۰ گرمکره دمای محیط ۶۰ گرمتخممرغ یک عددآرد جو. ۱۳۰ گرمآرد بادام ۴۵ گرمکنجد،…
پیاز رو هرطور خرد کنیم، یه طعم و عطر نمیگیریم!تو این ویدیو روش درست خرد کردن پیاز برای مرینت گوشت رو یاد میگیرید؛ چیزی که تو طعم نهایی کباب معجزه…
0 این دوره به سبد شما اضافه شده است (0 تومان)