پخت کیک شیفون شکلاتی

برای پخت یک کیک شیفون شکلاتی خوشمزه با بافت عالی با اساتید اکبر شهبازی و خانم غلام زاده همراه باشید.

کیک شیفون شکلاتی
مواد لازم:
پودر کاکائو. ۱/۳پیمانه
آب جوش ۹۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
وانیل یک پینچ
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد ۱ پیمانه پر

مواد خشک را با هم ترکیب کنید و یک بار الک کنید.
سفیده و زرده. را جدا کرده
سفیده ها را با نصف شکر بزنید تا فرم بگیرد
زرذه ها را با بقیه شکر ها بزنید تا کرمی رنگ شود.
حال آب را اضافه کرده و خوب میزنیم تا دوباره غلیظ و کرمی شود.
بعد روغن مایع را اضافه میکنیم .
مخلوط آردی و سفیده را به تناوب به مایه کیک اضافه کرده و در قالب ریخته و حدود ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بپزید بعد از سرد شدن با گاناش تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید