پنکیک شکلاتی

پنکیک شکلاتی یه صبحانه‌ی بینظیره که شما میتونید به راحتی مواد اون رو آماده کنید و برای خودتون یه وعده‌ی ویژه داشته باشید.

اگه دوست دارید این دسر جذاب رو توی خونه درست کنید، این ویدئو رو از دست ندید. استاد ندا توکلی بهتون آموزش میده.

مواد لازم:

– آرد: 190 گرم

– بکینگ پودر: 6 گرم

– نمک: یک پینچ

– شکر: 40 گرم

– تخم مرغ: 1 عدد

– شیر: 170 گرم

– کره ذوب شده: 60 گرم

– پودر کاکائو: 10 گرم

دستور تهیه:

1. ترکیب مواد خشک: ابتدا آرد، بکینگ پودر، نمک، شکر و پودر کاکائو را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

2. ترکیب مواد مایع:در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ را با شیر و کره ذوب شده مخلوط کنید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

3. ترکیب مواد خشک و مایع: مواد مایع را به آرامی به مواد خشک اضافه کنید و با استفاده از همزن دستی یا چنگال به آرامی مخلوط کنید. مراقب باشید که بیش از حد هم نزنید؛ هدف این است که مواد به هم بچسبند ولی کمی توده داشته باشند.

4. پخت پنکیک‌ها:تابه‌ای را روی حرارت متوسط گرم کنید و کمی روغن یا کره به آن بزنید. حدود 1/4 پیمانه از مایه پنکیک را در تابه بریزید و بگذارید 2-3 دقیقه بپزد تا حباب‌هایی روی سطح پنکیک ظاهر شود. سپس آن را برگردانید و طرف دیگر را هم حدود 1-2 دقیقه بپزید تا طلایی و پخته شود.

5. سرو: پنکیک‌های کاکائویی را می‌توانید با شربت، میوه یا هر افزودنی دلخواه سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید