آموزش پخت نان کرمدار

استاد ندا توکلی در آکادمی آموزشی بوراکس یه نان کرمدار خیلی عالی رو بهتون آموزش میده

آموزش پخت نان کرم دار شکلاتی

مواد لازم برای خمیر:

– شیر: 85 میلی‌لیتر

– شکر: 50 گرم

– مخمر: 7 گرم

– تخم‌مرغ: 1 عدد

– کره (به دمای محیط): 40 گرم

– آرد: 250 گرم

مواد لازم برای کرم شکلاتی:

– زرده تخم‌مرغ: 2 عدد

– شکر: 80 گرم

– نشاسته ذرت: 50 گرم

– شیر: 75 گرم

– شکلات: 40 گرم

– وانیل: کمی

طرز تهیه خمیر: 1. آرد را در ظرفی بریزید و با مخمر، شکر و کمی نمک مخلوط کنید. 2. تخم‌مرغ و شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید و خمیر را کمی ورز دهید. 3. کره را اضافه کرده و خمیر را به خوبی ورز دهید تا صاف و یکدست شود. 4. خمیر را در ظرفی قرار داده و با پوشش نایلونی روی آن را بپوشانید. اجازه دهید خمیر به مدت 30 تا 40 دقیقه استراحت کند. 5. پس از استراحت، خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید و در قالب‌های مورد نظر قرار دهید. 6. خمیرها را به مدت 15 دقیقه دیگر استراحت دهید. 7. خمیرها را با کرم شکلاتی پر کنید و برای بار دوم به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت دهید. 8. سپس در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. طرز تهیه کرم شکلاتی: 1. شیر را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. 2. در ظرفی دیگر، نشاسته ذرت، زرده‌های تخم‌مرغ، وانیل و شکر را با هم مخلوط کنید. 3. مخلوط نشاسته و زرده را به شیر داغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شوند. 4. وقتی مواد به غلظت مناسب رسید، از روی حرارت برداشته و شکلات را اضافه کنید. 5. مخلوط را هم بزنید تا شکلات به‌طور کامل ذوب شود. سپس اجازه دهید کرم کاملاً خنک شود. این دستور یک نان خوشمزه با کرم شکلاتی است که می‌توانید آن را برای یک عصرانه خاص یا مهمانی‌های کوچک آماده کنید. نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید