رسپی لوتوس گردوئی

نان لایه‌ای لوتوس و گردو 🥐
مواد خمیر:
آب ۳۲۵–۴۰۰ گرم
شیر خشک ۳۰ گرم
روغن ۱۲۵ گرم
شکر ۸۰ گرم
آرد ۹۰۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
سفیده ۱ عدد + تخم‌مرغ کامل ۱ عدد
مخمر ۱۲ گرم

مواد مغزی:
کرم لوتوس ۱ پ
گردو آسیاب‌شده ½ پ
کره ½ پ
پودر قند ½ پ
(همه رو با هم مخلوط کن)

رومال:
زرده ۱ عدد + ۱ ق غ شیر

طرز تهیه:
مواد خشک رو مخلوط میکنید، آب و تخم‌مرغ‌ها رو اضافه کرده، ورز دهید، بعد روغن رو اضافه کنید و خمیر را ورز داده تا صاف و یکدست شود . ۳۰–۴۰ دقیقه استراحت داده تا خمیر حجم بگیرد. خمیر رو به ۱۰ قسمت تقسیم کرده، نازک باز کنید، و از مواد کرم لوتوس ما بینش قرار داده سپس با وردنه باز کمی باز کرده و لایه‌ها رو مثل پیتزا ببرید، رول کنید. ۳۵-۴۵ دقیقه استراحت دوم داده .سپس رومال زده و در فر ۱۸۰ درجه بپزید تا طلایی بشه.

دیدگاهتان را بنویسید