این نون به دلیل بافت نرم و طعمش برای تهیه ساندویچ و فینگرفود بسیار مناسبه. با استاد ندا توکلی همراه باشید.
نان کنجدی پاکتی (بدون نیاز به فر)
مواد لازم: آرد 600 گرم
آب حدود 400 گرم
شکر 40 گرم
نمک 8 گرم
مخمر 10 گرم
روغن مایع 30 گرم
شیرخشک 30 گرم
طرز تهیه: آرد، شکر، مخمر، شیرخشک و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. آب را کمکم به مواد خشک اضافه کنید و همزمان مخلوط کنید تا خمیری شکل بگیرد. روغن مایع را به خمیر اضافه کنید و به مدت چند دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم، یکدست و صاف شود. خمیر را در ظرفی قرار دهید، روی آن را بپوشانید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. پس از استراحت، خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را با وردنه باز کنید تا به ضخامت حدود 1 سانتیمتر برسد. خمیرهای باز شده را کمی مرطوب کنید و در کنجد بغلتانید تا سطح آنها کاملاً با کنجد پوشیده شود. خمیرهای کنجدی را با کاتر یا چاقو به دو قسمت تقسیم کنید. خمیرها را مجدداً روی یک سطح گذاشته و روی آنها را بپوشانید. اجازه دهید 30 تا 45 دقیقه دیگر استراحت کنند. خمیرها را در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرفشان طلایی شوند.
