رازهای پخت قیمه نذری

استاد ملاحت کامیار در آکادمی بوراکس به تفضیل نکات مهم پخت یه قیمه ی خوشمزه رو آموزش میده.

از دیدن اینو یدئو لذت ببرید!

اين مقادير خورش قيمه
مواد قيمه براي ١٠ پرس
گوشت گوسفند٨٠٠ گرم تا يك كيلوگرم
پياز خام ٤٠٠ تا ٤٥٠ گرم
لپه خشك ٢٠٠ تا ٢٥٠ گرم
رب گوجه ٢٠٠ گرم
زردچوبه ١٥ تا ٢٠ گرم نمك و فلفل سياه ٥ گرم (١ كيلو گوشت)
ادويه مخصوص هل سبز ٥ عددو جوز هندي ١عدد و چوب دارچين ٢ چوب ٥ سانتي
(براي ١ كيلو گوشت )
سيب زميني يك كيلو گرم
روغن ١٥٠ گرم
ليمو عماني ١٠ عدد

دیدگاهتان را بنویسید